Wednesday, January 4, 2012

Finalist for Next Top Model Search - NMS Bridal Gallery


Alhamdulillah...syukur ke hadrat Ilahi kerana scha terpilih as finalist 1st Top Model Search by NMS Brida Gallery...Undian diperolehi spenuhnya dr fb voters...thanks all..u guys mmg the best..thanks sbb sudi support scha dlm contest ni...btw...Contest ni belum tiba d pnghujungnya...Nanti akan ada voting session lagi utk ke TOP 3...I need your continous support dear friends..Scha nak share gmbar yg scha hntar utk join contest ni sekaligus melayakkan scha ke final ats bntuan anda smua...


Actually, This pic was taken by my love...cantik n suka gmbar ni..so..why not scha try luck msuk contest tu dgn mnghntarkan gmba ni..ternyata..admin msuk kan scha utk bertanding sekali..alhamdulillah..happy sgt2..

Undian pn brmula...smpai la tamat undian tu n scha trpilih ke final bersama 9 lagi gadis jelita yang tak kurang hebatnya. Kami smua dpt offer pre-shoot dgn NMS..Lagi excited! tak sbr nk jpe kwn2 bru...Yela..Scha kan suka make new friends..

Kami smua d minta berkumpul d Taman Metropolitan Kepong seawal jam 7.30 pagi..and sampai je kt sana.Make-up session by Make-Up Artist pn bermula until 10.30 am cmtu...Scha d make up kan oleh Kak Anis..comel orangnyer..and ni dia hasilnya...


Tq So Much Kak Anis....

Emm...
dah selesai d make up kan..sesi photoshoot bermula !! :)
segalanya boleh d ceritakan dlm gamba2 yg scha attach together kt bwh ni...


fuhh...time ni angin betol2 kuat...mcm nk terbang semua time pose...tp mmg best!  mcm photoshoot tepi laut...


love this pic...girls in batik..sponsored by NMS Collection


Thanks abg photographer yg sudi snap gambar kami banyak2... :)


Apa laa agknyer yg d bncangkan tu...hikhik


Me( Aisyah Adzlin) and Aimi Syahirah...both of us d make up kan oleh Kak Anis..


 thanks to Hana's boyfie coz snapping this wonderful pic...


9 of us...Finalist 1st Top Model Search (NMS BRIDAL GALLERY)


Me...
nice view...nice shot! good job photog! :)

Sememangnya sgt fun and enjoy photoshoot dgn NMS n kwn2 bru...
thanks Kak Ain Sibon selaku Organizer and Owner NMS Bridal Gallery sbb dah bg kami smua peluang..
Love you so much!! muuahh

No comments:

Post a Comment