Friday, April 8, 2011

7 Sahabat Sentiasa Di Hati


...It's already 6 months kita tak hangout or even meet up...
I Miss all of you my gurlz...Echa syg kamu smua sgt2....Dah lama kte bersahabat kan? The best part is when ada antra kte yg ada problem..Kesemua akn bg support and tak pernah jemu utk terus berada di sisi antra stu sme lain..

Even kte susah nk jpe..but at least dunia cyber dpt menghubungkan kte besides phone to text and call...Kamu smua mmg the BEST lah!!...
Alhamdulillah..Echa bersyukur sgt ada kwn2 mcm kamu smua...

Kita bertujuh hdup da mcm adik brdik...
(saje nak uji daya igtn ku pd mreka..kne mention name sorg2 nih)..hihi..

Lets start wif :
Kak long : ktorg pgil dia Nana...born on 30th
January..so..dia la yg sulong...
Kak ngah : ktorg pgil Amal or Iena...or mizs Nina or Mizs B...
(punyer lah byk nme ko ni..hehe..born on 2nd March..)

Kak Lang : ktorg pgil Kechik..nme sbnr nye Shima...born on 24th August..
Kak Cik : ktorg pgil Sue..nme sbnr Suaidah.She born on 30th sept...
(dia ni ade kembar nme dia Tan phoi moon..)-ex-classmate ktorg gak..kembar tarikh lahir je la..

Kak uda :ktorg pgil Leya...nme glamour Qaseh...ececeh..hehe...born on 9 December..
Kak su : ktorg pgil Imaan..nme sbnr Marini...born o
n 13 December..

Last but not least..siapa? Aku je la yg tggal yg blum d mention kan lg..hehe...Dah xde gelaran lain...Mereka pn letak nme "mama" kt aku...Dlu igt main2 je...Rupe2nyer smpai skrg trus lekat nme tu kt aku..adehh...

Aduhaii...Sahabat2.....Nasib baik korg smua kesayangan aku...ade yg dah kenal lbeh 10 thun..
Al-maklum la..dr skolah rendah kami bersahabat..so..tak kcik aty pn la... :)


Si Kak Su kita(Imaan) da slmt mnjadi tunangan org...tak lama lg mkn nasi minyak la ktorg ni..
Yg lain2 still belum d petik org lg....hihi...The sad part is when Seorg sahabat kami telah kembali ke Rahmatullah...Kami amat terase akn kehilangannya dr hdup kami...

Semoga Allah mencucuri rahmat ke ats rohnya Nurul Amirah Bt Amir Hamzah..Aminn..(Al-Fatihah) dan kami terus mnjalankan usaha utk mnjejaki Seorg lg kwn baik kami yg hilang tah ke mne tnpa kabar berita..Yuniati Bachri...Ape la khbar dia skrg ye..hrp2 dia sehat n baik2 saje..

Anyhow...Echa bangga ada sahabat mcm Kamu Smua...
U all one of the best thing ever happened in my life...

I LOVE EACH AND EVERYONE OF YOU SOO MUCH....
HUGS & KISSES...


Pd nama2 yg tak d mention d cni..doesn't meant that kamu tak Special d hati Echa taw...
Cuma 6 org ni alhamdulillah rapat n slalu brsme ngn echa after kte tmt Zmn Persekolahan..

Kpd Halimatun Saadiah..Nurlina Ridwan..Tan Phoi Moon..Farah Liana Izzaty..Puvanasutha..Athirah..Annis Rudzaiha...Nabilah...and kwn2 gurl echa yg lain mse form 1 until Form 5...Namo ..kcik aty yer..Echa syg korg jugak..Mgkin mse,jarak dan keadaan tak mngizinkan kte utk jd lbeh rpt dr biasa...

Sekian...Coretan Seikhlas Hati..Aischa Adzlin...

No comments:

Post a Comment